Репертоар:

Репертоар на Народен театар - Битола од 29 мај до 1 јуни

Тековен репертоар на Народен театар - Битола од 29 мај до 1 јуни...

На репертоарот на Народен театар - Битола се претставите:

29.05.2017 (понеделник) 20.00 часот

„Дон Жуан„

автор: Ж.Б.Молиер

режија: Андреј Цветановски

 

30.05.2017(вторник) 20.00 часот

„Грилпарцер во секс шоп„

автор: питер Турини

режија. јован Ристовски

 

31.05.2017 (среда) 20.00 часот

„Последната ноќ„

автор: Ингмар Вилквист

режија. Андреј Цветановски

 

01.06.2017 (четврток) 20.00 часот

„Пијани„

автор: Иван Вирипаев

режија: Марјан Ѓорѓиевски