Репертоар:

Репертоар на Драмски театар 03.07 - 09.07.2017

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од  03.07 до 09.07.2017 ќе имате можност на сцената на Театарот  да ги  проследите следните претстави: 

ден и час: 05.07.2017 (среда) | 20.00

претстава: ФРАНКЕНШТАЈН – СКОПСКО ЛЕТО – салон на Драмски театар Скопје

играат: Зоран Љутков, Игор Стојчевски, Биљана Драгиќевиќ–Пројковска, Благица Димитровска, Филип Трајковиќ, Александар Степанулески, Соња Стамболџиоска, Димитрија Доксевски, Гордана Ендровска, и Наталија Теодосиева.

режија: Лилиа Абаџиева