Репертоар:

Репертоар на Синеплекс 6 - 12.7.2017

ЧОВЕК-ПАЈАК: ВРАЌАЊЕ ДОМА Младиот Питер Паркер / Човек пајак, кој го имаше своето сензационално деби во Капетан Америка: Граѓанската војна, започнува да го открива својот новооткриен идентитет како суперхерој во „Човек пајак: Враќање дома“: 

Воодушевен од своето искуство со Одмаздници, Питер се враќа дома каде што тој живее со својата тетка Меј, под будното око на неговиот нов ментор Тони Старк. Питер се обидува да се врати во својата нормална дневна рутина, но кога ќе се појави Vulture како нов негативец, ќе започнат заканите кон сите негови најважни пријатели.

Неделна програма 6 - 12.7.2017

Трансформери: Последниот витез 3Д

Секој ден: 16:45, 19:40, 22:20

Викенд: 13:40, 16:45, 19:40, 22:20

Трансформери: Последниот витез 2Д

Секој ден: 21:30

Човек-пајак: Враќање дома Дигитал 2D

Четврток: 15:40, 18:15, 20:30, 20:50

Петок: 15:40, 18:15, 21:00, 23:30

Викенд: 13:00, 15:40, 18:15, 21:00, 23:30

Останати денови: 15:40, 18:15, 21:00

Човек-пајак: Враќање дома Дигитал 3D

Четврток: 15:00, 17:30, 19:00, 19:40, 20:00, 22:40

Останати денови: 15:00, 17:30, 20:00, 22:40

Чувари на плажа

Секој ден: 16:15, 18:30, 20:45, 23:00

Вондер Вумен 3Д

Секој ден: 17:45, 20:30

Куќа на среќата

Секој ден: 20:15, 22:00

Моминска вечер

Секој ден: 19:20, 21:45

Подлиот Јас 3 2Д

Секој ден:16:00, 18:00

Викенд: 12:20, 14:20, 16:00, 18:00

Подлиот Јас 3 3Д

Секој ден: 15:10, 17:00, 19:00

Викенд: 11:20, 13:20, 15:10, 17:00, 19:00

All eyez on me: Легендата за Тупак Шакур

Секој ден: 18:45, 21:15

Петок-Сабота: 18:45, 21:15, 23:40