Репертоар:

Репертоар на кино Милениум (12.02-18.02)

Од понеделник до среда во терминот во 18:00 часот, публиката ќе има можност повторно да го погледне „Деца на сонцето“ на Антони Митриќески...

Во кино Милениум можете да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (12.02 - 13.02):

13:00 часот  - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

15:00 часот  - РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash)

17:30 часот  - МОРТДЕКАИ (Mortdecai)

20:00 часот  - ФОКСКЕЧЕР (Foxcatcher)

22:30 часот  - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (14.02 - 15.02):

11:00 часот  - ЕКИПА ЗА 6 (Big Hero 6)

13:00 часот  - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

15:00 часот  - РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash)

17:30 часот  - МОРТДЕКАИ (Mortdecai) 20:00 - ФОКСКЕЧЕР (Foxcatcher)

22:30 часот  - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (16.02-18.02):

13:00 часот - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

15:00 часот  - РИТАМОТ НА ЛУДИЛОТО (Whiplash)

18:00 часот  – ДЕЦА НА СОНЦЕТО

20:00 часот  - ФОКСКЕЧЕР (Foxcatcher)

22:30 часот  - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)