Репертоар:

Општество

05/22/2018 - 13:10

Националната галерија на Македонија вечерва (вторник, 22 мај)  од 18 часот во објектот Чифте амам организира трибина „Културолошка инклузија на лицата со посебни потреби во Република Македонија“, откако во петокот во тој галериски простор ја отвори изложбата „Од мој агол“. 

05/22/2018 - 10:07

На 4 Мај  во Стопанската Комора на Македонија во Скопје, Фондацијата Претприемачки Сервис за...

05/08/2018 - 12:52

Музејот на Македонија и Агенцијата за иселеништво заедно ќе ја промовираат културата, за која...