Репертоар:

Образование

08/02/2017 - 18:35

По успешно спроведениот проект „One Makes a Difference“, МХД УМКА Скопје ќе учествува како партнер во уште еден проект финансиски поддржан од ЕВЗ Фондацијата, во партнерство со Haus am Maiberg од Хепенхајм, Германија и Асоцијацијата Плурал од Букурешт, Романија, МХД УМКА Скопје ќе го реализира проектот One Europe Many Realities . 

06/15/2017 - 08:03

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски во рамките на манифестацијата „Средба меѓу...

06/08/2017 - 09:26

ДПМ оценува дека содржините на лектирата што им се нуди на учениците во голем дел е застоена и...