Репертоар:

Образование

09/29/2017 - 10:56

Со отворени часови по кинески јазик, калиграфија, кинеско уметничко сечење хартија, кинески танц, таи чи чуан, традиционална кинеска храна институтот „Конфуциј“ при  Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје се одбележа Светкиот ден на институтите „Конфуциј“.  

09/05/2017 - 10:09

Институт „Конфуциј“ при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, за четири години постоење...

08/17/2017 - 15:11

На Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“-Скопје денеска и утре е пријавувањето за упис во прва...