Репертоар:

Општество

12/13/2017 - 13:56

Издавачката куќа „Антолог“ ја најавува промоцијата на книгата „Ораторската вештина низ историјата“ од првиот новинар во Република Македонија – д-р Боро Мокров. Промоцијата ќе се одржи на 13 декември 2017 година, со почеток во 20 часот, во Галеријата при МКЦ. Промотор на книгата ќе биде д-р Ѓорѓи Спасов.

12/12/2017 - 01:26

Денешните ученици растат во дигитален свет, комуницираат на интернет и информациите ги...

12/11/2017 - 20:02

„Ораторската вештина низ историјата“ е еден од трите завршени ракописи на Мокров кои останаа...