Репертоар:

Репертоар

02/06/2018 - 14:19

Репертоарот на театарските куќи во главниот град во февруари продолжува со несмален интензитет со изведба на интересни и атрактивни претстави речиси во сите денови од месецот. Погледнете што се нуди месецов на сцените на МНТ, Драмски театар, Албанскиот и Турскиот театар, ТДМ и Театар Комедија...

01/14/2018 - 19:25

Ова е тековниот репертоар на прилепскиот театар „Војдан Чернодрински“...

12/18/2017 - 05:45

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 18.12 до 24.12.2017 ќе имате можност на сцената на...