Репертоар:

Репертоар

02/06/2018 - 14:19

Репертоарот на театарските куќи во главниот град во февруари продолжува со несмален интензитет со изведба на интересни и атрактивни претстави речиси во сите денови од месецот. Погледнете што се нуди месецов на сцените на МНТ, Драмски театар, Албанскиот и Турскиот театар, ТДМ и Театар Комедија...

12/07/2017 - 05:02

Тековен репертоар на Народен театар - Битола за месец декември 2017 година...

11/02/2017 - 08:36

Ноември во МКЦ, тековен...