Репертоар:

Неделен репертоаp на театарот „Јордан Хаџи Конcтантинов - Џинот“

Тековен репертоар на театарот „Јордан Хаџи Константинов - Џинот“ Велес...

Неделава на репертоарот на велешкиот театар се следниве претстави:

Понеделник, 20.02

„КЛАСЕН НЕПРИЈАТЕЛ“ од Најџел Вилијамс,

режија: Теа Беговска, Гостување во Народниот Театар во Штип

 

Четврток, 23.02

„СПАНАЌ СО ПРЖЕНИ КОМПИРИ“ од Золтан Егреши,

режија: Ненад Витанов,

20 часот

 

Петок, 24.02

„КЛАСЕН НЕПРИЈАТЕЛ“ од Најџел Вилијамс,

режија: Теа Беговска,

20 часот

 

Сабота, 25.02

„АНА КОМНЕНА“ од Сашо Димоски,

режија: Ненад Витано и Васил Зафирчев,

20 часот