Репертоар:

Неделен репертоар на Театар „Џинот“ Велес

Тековен репертоар на театарот „Јордан Хаџи Константинов - Џинот“ во Велес...

Вторник, 19 април

STRATES, Rualite Danc Company, Париз, Франција, ТАНЦ ФЕСТ 2016

 

Среда, 20 април

КЛАСЕН НЕПРИЈАТЕЛ од Најџел Вилијамс,

Режија: Теа Беговска

 

Четврток, 21 април

ВОЛШЕБЕН СВЕТ, Скопје танцов театар, ТАНЦ ФЕСТ 2016

 

Петок, 22 април

КОНЦЕРТ НА ТАНЕЦ, Национален ансамбл за народни игри и песни на Македонија

 

Сабота, 23 април

КРАЛ ИБИ од Алфред Жари,

Режија: Андреј Цветановски

 

Сите настани се со почеток во 20 часот.

Билети во продажба на билетарницата на театарот.