Репертоар:

Неделен репертоар на велешкиот театар

Неделен репертоар на театарот „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“ во Велес...

Следната недела на репертоарот на театарот „Јордан Хаџи Константинов – Џинот“ во Велес се следните претстави:

Вторник, 22.03.2016

„НОЌИТЕ ВО БЕЛ САТЕН“ од Братислав Димитров,

Режија: Ненад Витанов

Гостување во Центарот за култура во Радовиш, 20 часот

 

Среда, 23.03.2016

„КЛАСЕН НЕПРИЈАТЕЛ“ од Најџел Вилијамс,

Режија: Теа Беговска

Мала сцена, 20 часот