Репертоар:

Репертоар на Драмски театар од 04 до 10 мај

Тековен репертоар на Драмскиот театар Скопје...

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 4-ти до 10-ти мај ќе имате можност да ги проследите следните претстави:

05.05.2015 ( вторник ) | 20.00 часот

 ЕЗЉУБНИ (Претпремиера) 

играат: Сања Арсовска, Димитрија Доксевски, Наташа Петровиќ, Златко Митрески, Александар Степанулески

автор: Благица Секулоска

режија: Златко Славенски

 

06.05.2015 ( среда ) | 20.00 часот

БЕЗЉУБНИ (Премиера)

играат: Сања Арсовска, Димитрија Доксевски, Наташа Петровиќ, Златко Митрески, Александар Степанулески

автор: Благица Секулоска режија:

Златко Славенски

 

07.05.2015 ( четврток) | 20.00 часот

ЧОЛАК

играат: Сашо Тасевски, Рубенс Муратовски, Филип Трајковиќ, Игор Стојчевски

режија: Синиша Евтимов

 

08.05.2015 (петок) | 20.00 часот

СЕКС ДРОГА И РОКЕНРОЛ

играат: Сашо Тасевски

автор: Ерик Богосјан

режија: Ристе Алексовски

 

09.05.2015 ( сабота ) | 20.00 часот

БЕЗЉУБНИ

играат: Сања Арсовска, Димитрија Доксевски, Наташа Петровиќ, Златко Митрески, Александар Степанулески

автор: Благица Секулоска режија:

Златко Славенски