Репертоар:

Репертоар на Драмски театар од 27 април до 02 мај

Тековен репертоар на Драмскиот театар Скопје...

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 27-ми април до 02-ри мај ќе имате можност да ги проследите следните претстави:

29.04.2015 ( среда) | 20.00

ЧОЛАК

играат: Сашо Тасевски, Рубенс Муратовски, Филип Трајковиќ, Игор Стојчевски

режија: Синиша Евтимов

 

30.04.2015 (четврток) | 20.00

ЖДРЕЛО

играат: Рубенс Муратовски, Лилјана Велјанова, Диме Илиев , Таци Илиева Вељиќ, Филип Трајковиќ, Димитрија Доксевски, Соња Стамболџиоска, Александар Степанулески, Ивана Павлаковиќ.

автор: Жанина Мирчевска

режија: Зоја Бузалковска