Репертоар:

Репертоар на Драмски театар - Скопје од 10 до 16 октомври

Тековен репертоар на Драмскиот театар-Скопје од 10 до 16 октомври...

На репертоарот на Драмскиот театар Скопје од 10 до 16 октомври ќе имате можност да ги проследите следните претстави:

12.10.2016 (среда) | 20.00 часот

1900 – ТИОТ - монодрама – ПРЕМИЕРА – мала сцена

играат: Кристијан Светиев

автор: Алесандро Барико