Репертоар:

Репертоар на кино Милениум 11.08.-17.08.2016

Оваа недела освежување на репертоарот на кино Милениум имаме во програмскиот дел наменет за најмладите. Дизниевиот ПИТ И ЗМЕЈОТ (PETE’S DRAGON), во режија на David Lowery, со Bryce Dallas Howard, Robert Redford, Oakes Fegley, Oona Laurence во главните улоги. Одлична, авантуристичка, семејна приказна за малиот Пит и неговиот пријател Змејот...

Од останатите наслови, на репертоарот сеуште ги имаме актуелниот супер-хит ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ (SUICIDE SQUAD), одличниот ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE), како и ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА (STAR TREK: BEYOND), ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ (GHOSTBUSTERS).  ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (11.08. - 12.08.):

15:00 -ПИТ И ЗМЕЈОТ (PETE’S DRAGON) - Премиера

17:30 -ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D)

20:00-ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 3Д (SUICIDE SQUAD 3D)

22:30 - ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)

 

САБОТА- НЕДЕЛА (13.08. - 14.08.):

11:00 - ЛЕДЕНА ДОБА – ГОЛЕМИОТ УДАР (ICE AGE – COLLISION COURSE)

13:00 - ПИТ И ЗМЕЈОТ (PETE’S DRAGON)

15:00 -ЅВЕЗДЕНИ ПАТЕКИ: ОД ДРУГАТА СТРАНА 3Д (STAR TREK: BEYOND 3D)

17:30 -ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D)

20:00-ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 3Д (SUICIDE SQUAD 3D)

22:30 - ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (15.08.- 17.08.):

15:00 -ПИТ И ЗМЕЈОТ (PETE’S DRAGON)

17:30 -ИСТЕРУВАЧИ НА ДУХОВИ 3Д (GHOSTBUSTERS 3D)

20:00-ОДРЕДОТ НА ОТПИШАНИТЕ 3Д (SUICIDE SQUAD 3D)

22:30 - ЏЕЈСОН БОРН (JASON BOURNE)