Репертоар:

Репертоар на кино Милениум (26.02-04.03)

Во градското кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Фокус“ (Fokus) и „Овцата Шон“ (Shaun the Sheep)...

 

Покрај премиерите на овие два филма во кино Милениум можете да ги проследите и следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (26.02 - 27.02)

13:00 часот - ФОКСКЕЧЕР (Foxcatcher)

15:00 часот - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

17:30 часот - КИНГСМЕН: ТАЈНАТА СЛУЖБА (Kingsman: The Secret Service)

20:00 часот - ФОКУС (Fokus) - премиера

22:00 часот - СНАЈПЕРИСТ (American Sniper)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (28.02 - 01.03)

11:00 часот - АСТЕРИКС: ГРАД НАБОГОВИТЕ 3Д (Astérix: Le domaine des dieux 3D)

13:00 часот - ОВЦАТА ШОН (Shaun the Sheep) - премиера

15:00 часот - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

17:30 часот - КИНГСМЕН: ТАЈНАТА СЛУЖБА (Kingsman: The Secret Service)

20:00 часот - ФОКУС (Fokus)

22:00 часот - СНАЈПЕРИСТ (American Sniper)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (02.03-04.03)

13:00 часот - ФОКСКЕЧЕР (Foxcatcher)

15:00 часот - ЈУПИТЕР ВО ПОДЕМ (Jupiter Ascending)

17:30 часот - КИНГСМЕН: ТАЈНАТА СЛУЖБА (Kingsman: The Secret Service)

20:00 часот - ФОКУС (Fokus)

22:00 часот - СНАЈПЕРИСТ (American Sniper)