Репертоар:

Репертоар на кино Милениум до 12 април

Тековен репертоар на кино Милениум...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (06.04. - 07.04.):

13:00 - ШТРУМФОВИ: СКРИЕНОТО СЕЛО (SMURFS: THE LOST VILLAGE)

15:00 - АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА (AMERICAN PASTORAL)

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 - ВО ГОЛЕМ СТИЛ (GOING IN STYLE) - премиера

22:00 - ДУХ ВО ШКОЛКА (GHOST IN THE SHELL)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (08.04. - 09.04.):

11:00 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

13:00 - ШТРУМФОВИ: СКРИЕНОТО СЕЛО (SMURFS: THE LOST VILLAGE)

15:00 - АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА (AMERICAN PASTORAL)

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 - ВО ГОЛЕМ СТИЛ (GOING IN STYLE)

22:00 - ДУХ ВО ШКОЛКА (GHOST IN THE SHELL)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (10.04. - 12.04.):

13:00 - ШТРУМФОВИ: СКРИЕНОТО СЕЛО (SMURFS: THE LOST VILLAGE)

15:00 - АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА (AMERICAN PASTORAL)

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 - ВО ГОЛЕМ СТИЛ (GOING IN STYLE)

22:00 - ДУХ ВО ШКОЛКА (GHOST IN THE SHELL)