Репертоар:

Репертоар на кино Милениум до 26 април

Тековен репертоар на кино Милениум до 26 април...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - НЕДЕЛА (20.04. - 23.04.):

СКОПСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ

Линк до програмата: http://www.skopjefilmfestival.com.mk/

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (24.04. - 26.04.):

10:30 – МАЛИОТ ГАНГСТЕР

12:30 – МАЛИОТ ГАНГСТЕР

15:00 - МАЛИОТ ДИРЕКТОР (THE BOSS BABY)

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)

22:30 - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)