Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 11 до 17 јуни

На репертоарот на кино Милениум е филмот „Свита“ (Entourage) чија премиера е закажана за 11- ти јуни (четврток) во 20 часот...

Во кино Миленум од 11-ти до 17-ти јуни имте можност да ги погледнете проекциите на следните филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (11.06 - 12.06):

13:00 часот  - УТРЕЗЕМЈА: СВЕТОТ ПОТАМУ (Tomorrowland)

15:00 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

17:00 часот  - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

20:00 часот  - СВИТА (Entourage) - ПРЕМИЕРА

22:00 часот  - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

 

САБОТА (13.06):

11:00 часот  - Зошто (не) го изедов татко ми (Why I Did (Not) Eat My Father)

13:00 часот  - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

15:00 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

17:00 часот  - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

20:00 часот  - СВИТА (Entourage)

22:00 часот  - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

 

НЕДЕЛА (14.06):

12:00 часот  - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

14:00 часот  - ПРОЛЕТНО ПАТУВАЊЕ (Bahara Yolculuk) – Турски филм

16:30 часот  - ПРОЛЕТНО ПАТУВАЊЕ (Bahara Yolculuk) – Турски филм

19:00 часот  - ПРОЛЕТНО ПАТУВАЊЕ (Bahara Yolculuk) – Турски филм

22:00 часот  - СВИТА (Entourage)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (15.06 - 17.06):

13:00 часот  - УТРЕЗЕМЈА: СВЕТОТ ПОТАМУ (Tomorrowland)

15:00 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

17:00 часот  - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

20:00 часот  - СВИТА (Entourage)

22:00 часот - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)