Репертоар: http://ccforp.org/map

Репертоар на кино Милениум од 13 до 19 август

Анимираниот филмски хит „Мун, чувар на Месечината“ (3Д) ќе биде премиерно прикажан во киното Милениум...

this web page Тековен репертоар на киното Милениум од 13-ти до 19-ти август:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (13.08. - 14.08.):

15:00 часот  - МУН: ЧУВАР НА МЕСЕЧИНАТА 3Д (Mune, le gardien de la lune 3D) - ПРЕМИЕРА

17:30 часот  - ПИКСЕЛИ (Pixels)

20:00 часот  - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)

22:00 часот  - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)

http://mightyvine.com/map  

САБОТА - НЕДЕЛА (15.08. - 16.08.):

12:00 часот  - МУН: ЧУВАР НА МЕСЕЧИНАТА 3Д (Mune, le gardien de la lune 3D)

15:00 часот  - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)

17:30 часот  - ПИКСЕЛИ (Pixels)

20:00 часот  - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)

22:00 часот  - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)

visit web page  

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (17.08. - 19.08.):

15:00 часот - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)

17:30 часот  - ПИКСЕЛИ (Pixels)

20:00 часот  - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)

22:00 часот  - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)

see more