Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 13 до 19 јули

Од денес на репертоарот на кино Милениум, третиот дел од популарниот блокбастер, ПЛАНЕТА НА МАЈМУНИТЕ: ВОЈНА. На репертоарот и натаму се филмовите ЧОВЕК-ПАЈАК: ВРАЌАЊЕ ДОМА, анимираната комедија ПОДЛИОТ ЈАС 3, како и филмот за Тупак Шакур, ALL EYEZ ON ME.

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (13.07. -  14.07.):

15:00 - ПОДЛИОТ ЈАС 3 (DESPICABLE ME 3)

17:30 -ALL EYEZ ON ME

20:00- ПЛАНЕТА НА МАЈМУНИТЕ: ВОЈНА (WAR FOR THE PLANET OF THE APES) - премиера

22:30 - ЧОВЕК-ПАЈАК: ВРАЌАЊЕ ДОМА (SPIDER-MAN: HOMECOMING)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (15.07. -  16.07.):

11:00 -ПОДЛИОТ ЈАС 3 (DESPICABLE ME 3)

13:00 -ПОДЛИОТ ЈАС 3 (DESPICABLE ME 3)

15:00 - ПЛАНЕТА НА МАЈМУНИТЕ: ВОЈНА (WAR FOR THE PLANET OF THE APES)

17:30 - ALL EYEZ ON ME

20:00- ПЛАНЕТА НА МАЈМУНИТЕ: ВОЈНА (WAR FOR THE PLANET OF THE APES)

22:30 - ЧОВЕК-ПАЈАК: ВРАЌАЊЕ ДОМА (SPIDER-MAN: HOMECOMING)

 

ПОНЕДЕЛНИК СРЕДА (17.07. - 19.07.):

15:00 - ПОДЛИОТ ЈАС 3 (DESPICABLE ME 3)

17:30 - ALL EYEZ ON ME

20:00- ПЛАНЕТА НА МАЈМУНИТЕ: ВОЈНА (WAR FOR THE PLANET OF THE APES)

22:30 - ЧОВЕК-ПАЈАК: ВРАЌАЊЕ ДОМА (SPIDER-MAN: HOMECOMING)