Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 14 до 20 јануари

Во кино Милениум премиерно ќе биде прикажан анимираниот филм Мечокот од Север, а во сабота, 16 јануари, во рамки на настанот „Роденден“ следува бесплатен 24-часовен филмски маратон на музички документарни филмови...

На репертоарот на кино Милениум од 14 до 20 јануари ќе имате можност да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (14.01. - 15.01.):

13:00 часот - АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

15:00 часот - ПЕКОЛЕН БРАН 3Д (POINT BREAK 3D)

17:30 часот - МЕЧОКОТ ОД СЕВЕР (NORM OF THE NORTH) - премиера

20:00 часот - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

23:00 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

 

САБОТА (16.01.): Бесплатен 24-часовен филмски маратон – МУЗИЧКИ ДОКУМЕНТАРНИ ФИЛМОВИ

 

НЕДЕЛА (17.01.):

11:00 часот - АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

13:00 часот - МЕЧОКОТ ОД СЕВЕР (NORM OF THE NORTH) 15:00 - ПЕКОЛЕН БРАН 3Д (POINT BREAK 3D)

17:30 часот - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

20:00 часот - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

23:00 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (18.01. - 20.01.):

13:00 часот - АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

15:00 часот - ПЕКОЛЕН БРАН 3Д (POINT BREAK 3D)

17:30 часот - МЕЧОКОТ ОД СЕВЕР (NORM OF THE NORTH)

20:00 часот - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

23:00 часот - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)