Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 14 до 20 јули

На репертоарот на кино Милениум е најновото продолжение на големиот филмски хит, анимираната комедија „Ледено доба - Големиот удар“...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (14.07. - 15.07.):

15:00 часот - ЛЕДЕНА ДОБА – ГОЛЕМИОТ УДАР (ICE AGE – COLLISION COURSE) - Премиера

17:30 часот - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

20:00 часот - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

22:00 часот - ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (16.07. - 17.07.):

11:00 часот - БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ 3Д (FINDING DORY 3D)

13:00 часот - ЛЕДЕНА ДОБА – ГОЛЕМИОТ УДАР (ICE AGE – COLLISION COURSE)

15:00 часот - ГДЏ – ГОЛЕМИОТ ДРУЖЕЉУБИВ ЏИН (THE BFG – BIG FRIENDLY GIANT)

17:30 часот - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

20:00 часот - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

22:00 часот - ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (18.07. - 20.07.):

15:00 часот - ЛЕДЕНА ДОБА – ГОЛЕМИОТ УДАР (ICE AGE – COLLISION COURSE)

17:30 часот - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

20:00 часот - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

22:00 часот - ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)