Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 16 до 22 февруари

Тековен репертоар на киното Милениум од 16 до 22 февруари...

На репертоарот на киното Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК (16.02.):

13:00 - НЕВИНИТЕ (AGNUS DEI)

15:00 - ЛЕГО БЕТМЕН ФИЛМ (THE LEGO BATMAN MOVIE) /3D/

20:00 - T2 ТРЕЈНСПОТИНГ (T2: TRAINSPOTTING) – Премиера

(Отворање на фестивалот PlayUK)

22:30 - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)

 

ПЕТОК (17.02.):

13:00 - ЛЕГО БЕТМЕН ФИЛМ (THE LEGO BATMAN MOVIE) /3D/

15:00 - НЕВИНИТЕ (AGNUS DEI)

17:30 - ПРСТЕНИ (RINGS) - Премиера

20:00 - ГОЛЕМИОТ КИНЕСКИ ЅИД (THE GREAT WALL) /3D/ - Премиера

22:00 - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (18.02. - 19.02.):

11:00 - БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР (BALLERINA) / 3D /

13:00 - ЛЕГО БЕТМЕН ФИЛМ (THE LEGO BATMAN MOVIE) /3D/

15:00 - НЕВИНИТЕ (AGNUS DEI)

17:30 - ПРСТЕНИ (RINGS)

20:00 - ГОЛЕМИОТ КИНЕСКИ ЅИД (THE GREAT WALL) /3D/

22:00 - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (20.02. - 22.02.):

13:00 - ЛЕГО БЕТМЕН ФИЛМ (THE LEGO BATMAN MOVIE) /3D/

15:00 - НЕВИНИТЕ (AGNUS DEI)

17:30 - ПРСТЕНИ (RINGS)

20:00 - ГОЛЕМИОТ КИНЕСКИ ЅИД (THE GREAT WALL) /3D/

22:00 - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ПОТЕМНО (FIFTY SHADES DARKER)