Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 16 до 22 јули

На репертоарот на кино Милениум еден ден пред светската премиера, премиерно ќе биде прикажан филмот „Ент-Мен 3Д“ (Ant-Man 3D)...

На репертоарот на кино Милениум од 16-ти до 22-ри јули можете да ги погледнете следниве филмови:

ЧЕТВРТОК (16.07):

15:00 часот - СВИТА (Entourage)

17:30 часот - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)

20:00 часот - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D) - ПРЕМИЕРА

22:00 часот - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL)

 

ПЕТОК (17.07): НЕРАБОТЕН

 

ДЕН САБОТА - НЕДЕЛА (18.07-19.07):

11:00 часот - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

13:00 часот - ОПАКУ НАОПАКУ 3Д (Inside Out 3D) 15:00 - СВИТА (Entourage)

17:30 часот - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)

20:00 часот - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)

22:00 часот - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (20.07-22.07):

15:00 часот - СВИТА (Entourage)

17:30 часот - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)

20:00 часот - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)

22:00 часот - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL)