Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 18 до 24 февруари

тековен репертоар на киното Милениум од 18-ти до 24-ти февруари...

На репертоарот на кино Милениум имате можност да ги погледенте следниве филмови:

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (18.02. - 19.02.):

13:00 часот - ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

15:30 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ЦРНО (FIFTY SHADES OF BLACK)

17:30 часот - КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE)

20:00 часот - ДЕДПУЛ (DEADPOOL)

22:00 часот - 13 ЧАСА: ТАЈНИТЕ ВОЈНИЦИ ОД БЕНГАЗИ (13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI) - премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (20.02. - 21.02.):

11:00 - СНЕЖНО ВРЕМЕ (SNOWTIME!)

13:00 часот - МАЛИТЕ ВИЛЕНИЦИ ПИКСИ (PIXIES)

15:30 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ЦРНО (FIFTY SHADES OF BLACK)

17:30 часот - КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE)

20:00 часот - ДЕДПУЛ (DEADPOOL)

22:00 часот - 13 ЧАСА: ТАЈНИТЕ ВОЈНИЦИ ОД БЕНГАЗИ (13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (22.02. - 24.02.): 1

3:00 часот - ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

15:30 часот - ПЕДЕСЕТ НИЈАНСИ ЦРНО (FIFTY SHADES OF BLACK)

17:30 часот - КАКО ДА СЕ БИДЕ СОЛО (HOW TO BE SINGLE)

20:00 часот - ДЕДПУЛ (DEADPOOL)

22:00 часот - 13 ЧАСА: ТАЈНИТЕ ВОЈНИЦИ ОД БЕНГАЗИ (13 HOURS: THE SECRET SOLDIERS OF BENGHAZI)