Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 19 до 25 јануари

Во кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани три нови филмови...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК (19.01.):

13:00 - ТИВКИОТ БРЕГ (SLACK BAY) - Премиера

15:00 - ЗАКОН НА НОЌТА (LIVE BY NIGHT)

17:30 - ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND)

20:00 - XХX: ВРАЌАЊЕТО НА КСАНДЕР КЕЈЏ (XXX: RETURN OF XANDER CAGE) - Премиера

22:00 - ЏЕКИ (JACKIE) - Премиера

 

ПЕТОК (20.01.):

ФИЛМСКИ МАРАТОН – Старт 12:00 часот

 

САБОТА - НЕДЕЛА (21.01. - 22.01.):

11:00 - БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР (BALLERINA) / 3D /

13:00 - ПЕЈТЕ СО НАС (SING) / 3D /

15:00 - ЗАКОН НА НОЌТА (LIVE BY NIGHT)

17:30 - ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND)

20:00 - XХX: ВРАЌАЊЕТО НА КСАНДЕР КЕЈЏ (XXX: RETURN OF XANDER CAGE)

22:00 - ЏЕКИ (JACKIE)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (23.01. - 25.01.):

13:00 - ТИВКИОТ БРЕГ (SLACK BAY)

15:00 - ЗАКОН НА НОЌТА (LIVE BY NIGHT)

17:30 - ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND)

20:00 - XХX: ВРАЌАЊЕТО НА КСАНДЕР КЕЈЏ (XXX: RETURN OF XANDER CAGE)

22:00 - ЏЕКИ (JACKIE)