Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 2 до 8 јули

На репертоарот на кино Милениум е филмот „Терминатор: Генесис“ (Terminator Genisys) чија премиера е закажана за 2- ри јули (четврток) во 20 часот...

Во кино Миленум од 2-ри до 8-ми јуни имте можност да ги погледнете проекциите на следните филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (02.07-03.07):

15:00 - ОПАКУ НАОПАКУ 3Д (Inside Out 3D)

17:30 - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

20:00 - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D) - ПРЕМИЕРА

22:30 - СВИТА (Entourage)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (04.07-05.07):

11:00 - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

13:00 - ОПАКУ НАОПАКУ 3Д (Inside Out 3D) 15:00 - САН АНДРЕАС 3Д (San Andreas 3D)

17:30 - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

20:00 - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)

22:30 - СВИТА (Entourage)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (06.07-08.07):

15:00 - ОПАКУ НАОПАКУ 3Д (Inside Out 3D)

17:30 - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

20:00 - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)

22:30 - СВИТА (Entourage)