Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 20 до 26 август

Во киното Милениум премиерно ќе биде прикажан најновиот филм на британскиот режисер Гај Ричи, филмот „Шифра вујче“ (Man from U.N.C.L.E.)...

Тековен репертоар на киното Милениум од 20-ти до 26-ти август:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (20.08. - 21.08.):

15:00 часот - МУН: ЧУВАР НА МЕСЕЧИНАТА 3Д (Mune, le gardien de la lune 3D)

17:30 часот - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)

20:00 часот - ШИФРА ВУЈЧЕ (Man from U.N.C.L.E.) - ПРЕМИЕРА

22:30 часот - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (22.08. - 23.08.):

12:00 часот - МУН: ЧУВАР НА МЕСЕЧИНАТА 3Д (Mune, le gardien de la lune 3D)

15:00 - ПИКСЕЛИ (Pixels) 17:30 - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)

20:00 часот - ШИФРА ВУЈЧЕ (Man from U.N.C.L.E.)

22:30 часот - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (24.08. - 26.08.):

15:00 часот - МУН: ЧУВАР НА МЕСЕЧИНАТА 3Д (Mune, le gardien de la lune 3D)

17:30 часот - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)

20:00 часот - ШИФРА ВУЈЧЕ (Man from U.N.C.L.E.)

22:30 часот - ФАНТАСТИЧНАТА ЧЕТВОРКА (Fantastic Four)