Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 20 до 26 октомври

Во киното Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Џек Ричер: Нема враќање“, „Инферно“ и „Вселенска авантура 2“...

На репертоарот на кино Милениум имате можност да ги погледнете следниве филмови:

ЧЕТВРТОК (20.10.):

13:00 - ЗЛАТНА ПЕТОРКА (GOLDEN FIVE)

15:00 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE)

19:00 - ЕХО филмски фестивал

 

ПЕТОК (21.10.):

13:00 - ЗЛАТНА ПЕТОРКА (GOLDEN FIVE)

15:00 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE)

19:30 - GIFFONI – Отворање на филмскиот фестивал

 

САБОТА – НЕДЕЛА (22.10. - 23.10.):

11:00 - ШТРКОВИ (STORKS)

13:00 - ВСЕЛЕНСКА АВАНТУРА 2 (SPACE DOGS: ADVENTURE TO THE MOON) - премиера

15:00 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE)

17:30 - ЗЛАТНА ПЕТОРКА (GOLDEN FIVE)

20:00 - ЏЕК РИЧЕР: НЕМА ВРАЌАЊЕ (JACK REACHER: NEVER GO BACK) - премиера

22:00 - ИНФЕРНО (INFERNO) - премиера

 

ПОНЕДЕЛНИК – ВТОРНИК (24.10. - 25.10.):

13:00 - ВСЕЛЕНСКА АВАНТУРА 2 (SPACE DOGS: ADVENTURE TO THE MOON)

15:00 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE)

17:30 - ЗЛАТНА ПЕТОРКА (GOLDEN FIVE)

20:00 - ЏЕК РИЧЕР: НЕМА ВРАЌАЊЕ (JACK REACHER: NEVER GO BACK)

22:00 - ИНФЕРНО (INFERNO)

 

СРЕДА (26.10.):

13:00 - ЗЛАТНА ПЕТОРКА (GOLDEN FIVE)

15:00 - ОСЛОБОДУВАЊЕ НА СКОПЈЕ (THE LIBERATION OF SKOPJE)

19:30 – GIFFONI – Затворање на филмскиот фестивал