Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 21 до 27 јануари

Во киното Миленум премиерно ќе биде прикажан филмот „ Повратник“ кој е овогодишен освојувач на наградата „Златен Глобус“ и кој е главен фаворит за освојување нагарадата „Оскар“, како и комичниот филм „Тато се врати“ и краткометражниот македонски филм „Долу во рајот“...

На репертоарот на кино Милениум од 21 до 27 јануари имате можност да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (21.01. - 22.01.):

13:00 - МЕЧОКОТ ОД СЕВЕР (NORM OF THE NORTH)

15:00 - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

17:30 - ТАТО СЕ ВРАТИ (DADDY's HOME) - премиера

19.30 - ДОЛУ ОД РАЈОТ (DOWN FROM HEAVEN) - премиера

20:00 - ПОВРАТНИК (THE REVENANT) - премиера

23:00 - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (23.01.-24.01.):

11:00 - АЛВИН И ВЕРВЕРИЧКИТЕ: ГОЛЕМАТА АВАНТУРА (ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE ROAD CHIP)

13:00 - МЕЧОКОТ ОД СЕВЕР (NORM OF THE NORTH)

15:00 - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

17:30 - ТАТО СЕ ВРАТИ (DADDY's HOME)

19.30 - ДОЛУ ОД РАЈОТ (DOWN FROM HEAVEN)

20:00 - ПОВРАТНИК (THE REVENANT)

23:00 - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (25.01. - 27.01.):

13:00 - МЕЧОКОТ ОД СЕВЕР (NORM OF THE NORTH)

15:00 - ВОЈНА НА ЅВЕЗДИТЕ: СИЛАТА СЕ БУДИ 3Д (STAR WARS: THE FORCE AWAKENES 3D)

17:30 - ТАТО СЕ ВРАТИ (DADDY's HOME)

19.30 - ДОЛУ ОД РАЈОТ (DOWN FROM HEAVEN)

20:00 - ПОВРАТНИК (THE REVENANT)

23:00 - ОМРАЗЕНАТА ОСУМКА (THE HATEFUL EIGHT)