Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 23 до 29 јули

Во кино Милениум премиерно ќе биде прикажан филмот филмот „Пиксели“ (Pixels), надреална приказна за „оживеани“ ликови од видео игрите кои се обидуваат да извршат инвазија на Земјата и вечната борба на нивните „скротувачи“...

На репертоарот на кино Милениум од 23-ти до 29-ти јули можете да ги погледнете следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (23.07. - 24.07.):

15:00 часот - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)

17:30 часот - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL)

20:00 часот - ПИКСЕЛИ (Pixels) - ПРЕМИЕРА

22:00 часот - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (25.07. - 26.07.):

12:00 часот - ОПАКУ НАОПАКУ 3Д (Inside Out 3D)

15:00 часот - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)

17:30 часот - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL) 20:00 - ПИКСЕЛИ (Pixels)

22:00 часот - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (27.07. - 29.07.):

15:00 часот - ТЕРМИНАТОР: ГЕНЕСИС 3Д (Terminator Genisys 3D)

17:30 часот - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL)

20:00 часот - ПИКСЕЛИ (Pixels)

22:00 часот - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)