Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 24 до 29 јуни

Тековен репертоар на кино Милениум до 29 јуни...

На репертоарот на кино Милениум можете да ги погледнете следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (23.06. - 24.06.):

13:00 - ИГРА НА ПАРИ (Money Monster)

15:00 - ВОРКРАФТ: ПОЧЕТОК 3Д (WARCRAFT 3D)

17:30 - МАЈСТОРИ НА ИЛУЗИЈАТА 2 (NOW YOU SEE ME 2)

20:00 - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE) - Премиера

22:30 - ПРЕД ДА ТЕ ЗАПОЗНААМ (ME BEFORE YOU) – Премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (25.06. - 26.06.):

11:00 - АЛИСА ЗАД ОГЛЕДАЛОТО (ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS)

13:00 - БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY)

15:00 - ВОРКРАФТ: ПОЧЕТОК 3Д (WARCRAFT 3D)

17:30 - МАЈСТОРИ НА ИЛУЗИЈАТА 2 (NOW YOU SEE ME 2)

20:00 - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

22:30 - ПРЕД ДА ТЕ ЗАПОЗНААМ (ME BEFORE YOU)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (27.06. - 29.06.):

13:00 - ИГРА НА ПАРИ (Money Monster)

15:00 - ВОРКРАФТ: ПОЧЕТОК 3Д (WARCRAFT 3D)

17:30 - МАЈСТОРИ НА ИЛУЗИЈАТА 2 (NOW YOU SEE ME 2)

20:00 - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

22:30 - ПРЕД ДА ТЕ ЗАПОЗНААМ (ME BEFORE YOU)