Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 24 до 29 март

На платното во кино Милениум следи премиерата на уште еден холивудски мега-хит...

На репертоарот на кино Миленум од 24 до 29 март се следниве фимови: 

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (24.03. - 25.03.):

13:00 часот - КУНГ ФУ ПАНДА 3 3Д (KUNG FU PANDA 3 3D)

15:00 часот - ТРИЛОГИЈА РАЗЛИЧНА: ПРЕДАНА (ALLEGIANT: PART 1)

17:30 часот - ПОД ЛУПА (SPOTLIGHT)

20:00 часот - БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D) - премиера

23:00 часот - ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (26.03. - 27.03.):

11:00 часот - КУНГ ФУ ПАНДА 3 3Д (KUNG FU PANDA 3 3D)

13:00 часот - ЗОOТРОПОЛА 3Д (ZOOTOPIA 3D)

15:00 часот - ТРИЛОГИЈА РАЗЛИЧНА: ПРЕДАНА (ALLEGIANT: PART 1)

17:30 часот - ПОД ЛУПА (SPOTLIGHT)

20:00 часот - БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D)

23:00 часот - ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN)

 

ПОНЕДЕЛНИК - ВТОРНИК (28.03. - 29.03.):

13:00 часот - КУНГ ФУ ПАНДА 3 3Д (KUNG FU PANDA 3 3D)

15:00 часот - ТРИЛОГИЈА РАЗЛИЧНА: ПРЕДАНА (ALLEGIANT: PART 1)

17:30 часот - ПОД ЛУПА (SPOTLIGHT)

20:00 часот - БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D) - премиера

23:00 часот - ПАДОТ НА ЛОНДОН (LONDON HAS FALLEN)