Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 25 до 29 април

Тековен репертоар на градското кино Милениум...

Во кино Миленум од 25-ти до 29-ти април имте можност да ги погледнете проекциите на следните филмови:

САБОТА - НЕДЕЛА (25.04 - 26.04):

11:00 часот - ДОМА (Home)

13:00 часот - Зошто (не) го изедов татко ми - 3D (Why I Did (Not) Eat My Father - 3D)

15:00 часот - ПЕПЕЛАШКА (Cinderella)

17:30 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

20:00 часот - МЕДЕНА НОЌ (Honey night)

22:00 часот - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (27.04 - 29.04):

13:00 часот - ДОМА (Home)

15:00 часот - Зошто (не) го изедов татко ми - 3D (Why I Did (Not) Eat My Father - 3D)

17:30 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

20:00 часот - МЕДЕНА НОЌ (Honey night)

22:00 часот - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)