Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 26 ноември - 2 декември

До крајот на 2015-та година на редовниот репертоар на кино Милениум ќе имате можност да ги проследите филмовите кои оставија белег за време на филмскиот фестивал „Синедејс“...

На репертоарот на кино Милениум од 26 ноември до 2 декември имате можност да и погледнете следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (26.11. - 27.11.):

13:00 часот - ДОБРИОТ ДИНОСАУРУС (THE GOOD DINOSAUR)

15:00 часот - СЀ ЌЕ БИДЕ ВО РЕД 3Д (EVERY THING WILL BE FINE 3D)

17:30 часот - СПЕКТРА (SPECTRE)

20:00 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

22:30 часот - ЉУБОВ 3Д (LOVE 3D)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (28.11. - 29.11.):

11:00 часот - ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 2 3Д (HOTEL TRANSYLVANIA 2 3D)

13:00 часот - СНУПИ И ЧАРЛИ БРАУН 3Д (SNOOPY AND CHARLIE BROWN: THE PEANUTS MOVIE 3D)

15:00 часот - ДОБРИОТ ДИНОСАУРУС (THE GOOD DINOSAUR)

17:30 часот - СПЕКТРА (SPECTRE)

20:00 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

22:30 часот - ЉУБОВ 3Д (LOVE 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (30.11. - 02.12.):

13:00 часот - ДОБРИОТ ДИНОСАУРУС (THE GOOD DINOSAUR)

15:00 часот - СЀ ЌЕ БИДЕ ВО РЕД 3Д (EVERY THING WILL BE FINE 3D)

17:30 часот- СПЕКТРА (SPECTRE)

20:00 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

22:30 часот - ЉУБОВ 3Д (LOVE 3D)