Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 28 мај до 3 јуни

Тековен репертоар на кино Милениум од 28-ми мај до 03-ти јуни...

На репертоарот на кино Милениум имате можност да ги проследите следниве фимови:

ЧЕТВРТОК (28.05):

13:00 часот - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

15:00 часот  - УТРЕЗЕМЈА: СВЕТОТ ПОТАМУ (Tomorrowland)

17:30 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

20:00 часот  - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money) - Премиера

23:00 часот  - САН АНДРЕАС (San Andreas) – Премиера

 

ПЕТОК (29.05):

13:00 часот  - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

15:00 часот  - УТРЕЗЕМЈА: СВЕТОТ ПОТАМУ (Tomorrowland)

17:30 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

20:00 часот  - САН АНДРЕАС (San Andreas)

22:00 часот  - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

 

САБОТА (30.05):

11:00 часот  - ПЕПЕЛАШКА (Cinderella)

13:00 часот  - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

15:00 часот  - УТРЕЗЕМЈА: СВЕТОТ ПОТАМУ (Tomorrowland)

17:30 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

20:00 часот  - САН АНДРЕАС (San Andreas)

22:00 часот  - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)

 

НЕДЕЛА (31.05):

12:00 часот  - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

14:00 часот  - ПРОЛЕТНО ПАТУВАЊЕ (Bahara Yolculuk) – Турски филм

16:30 часот  - ПРОЛЕТНО ПАТУВАЊЕ (Bahara Yolculuk) – Турски филм

19:00 часот  - ПРОЛЕТНО ПАТУВАЊЕ (Bahara Yolculuk) – Турски филм

22:00 часот  - САН АНДРЕАС (San Andreas)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (01.06 - 03.06):

13:00 часот  - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

15:00 часот  - УТРЕЗЕМЈА: СВЕТОТ ПОТАМУ (Tomorrowland)

17:30 часот  - ЛУДИОТ МАКС: ПАТ НА БЕСОТ 3Д (Mad Max: Fury Road 3D)

20:00 часот - САН АНДРЕАС (San Andreas)

22:00 часот - КАДЕ СЕ ПАРИТЕ (Where is the Money)