Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 29 октомври до 4 ноември

Во кино Милениум на 29-ти октомври премиерно ќе бидтат прикажани филмовите „Збор“ во режија на Слободан Деспотовски и „Последниот ловец на вештерки“ во режија на Breck Eisner...

На репертоарот на кино Милениум од 29 октомври до 4 ноември имате можност да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (29.10. - 30.10.):

13:00 часот - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D)

15:00 часот - ПУРПУРЕН ВРВ (CRIMSON PEAK)

17:30 часот - ЦРНА МИСА (BLACK MASS)

20:00 часот - ЗБОР - ПРЕМИЕРА

22:00 часот - ПОСЛЕДНИОТ ЛОВЕЦ НА ВЕШТЕРКИ (THE LAST WITCH HUNTER) - ПРЕМИЕРА

 

САБОТА - НЕДЕЛА (31.10. - 01.11.):

11:00 часот - ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 2 3Д (HOTEL TRANSYLVANIA 2 3D)

13:00 часот - ПАН: ПАТУВАЊЕ ВО НЕДОЈДИЈА 3Д (PAN 3D)

15:00 часот - ПУРПУРЕН ВРВ (CRIMSON PEAK)

17:30 часот - ЦРНА МИСА (BLACK MASS)

20:00 часот - ЗБОР

22:00 часот - ПОСЛЕДНИОТ ЛОВЕЦ НА ВЕШТЕРКИ (THE LAST WITCH HUNTER)

 

ПОНЕДЕЛНИК (02.11.):

13:00 часот - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D)

15:00 часот - ПУРПУРЕН ВРВ (CRIMSON PEAK)

19:00 часот – ЕХО Фестивал - ОТВОРАЊЕ

 

ВТОРНИК – СРЕДА (03.11. - 04.11.):

13:00 часот - МАРСОВЕЦ 3Д (THE MARTIAN 3D)

15:00 часот - ПУРПУРЕН ВРВ (CRIMSON PEAK)

17:30 часот - ЦРНА МИСА (BLACK MASS)

20:00 часот - ЗБОР

22:00 часот - ПОСЛЕДНИОТ ЛОВЕЦ НА ВЕШТЕРКИ (THE LAST WITCH HUNTER)