Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 3 - 8 декември

На репертоарот на кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани романската комедија „Богатство“ и филмот „Во срцето на морето“...

На репертоарот на кино Милениум од 3 до 8 декември имате можност да ги проследите следиве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (03.12. - 04.12.):

13:00 часот - ДОБРИОТ ДИНОСАУРУС (THE GOOD DINOSAUR)

15:00 часот - БОГАТСТВОТО (THE TREASURE) - Премиера

17:30 часот - СПЕКТРА (SPECTRE)

20:00 часот - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО (IN THE HEART OF THE SEA) - Премиера

22:30 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (05.12. - 06.12.):

11:00 часот - СНУПИ И ЧАРЛИ БРАУН 3Д (SNOOPY AND CHARLIE BROWN: THE PEANUTS MOVIE 3D)

13:00 часот - ДОБРИОТ ДИНОСАУРУС (THE GOOD DINOSAUR)

15:00 часот - БОГАТСТВОТО (THE TREASURE)

17:30 часот - СПЕКТРА (SPECTRE)

20:00 часот - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО (IN THE HEART OF THE SEA)

22:30 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК – ВТОРНИК (07.12. - 08.12.):

13:00 часот - ДОБРИОТ ДИНОСАУРУС (THE GOOD DINOSAUR)

15:00 часот - БОГАТСТВОТО (THE TREASURE)

17:30 часот - СПЕКТРА (SPECTRE)

20:00 часот - ВО СРЦЕТО НА МОРЕТО (IN THE HEART OF THE SEA)

22:30 часот - ИГРИ НА ГЛАДНИТЕ: МОКИНГЏЕЈ - Дел 2 3Д (THE HUNGER GAMES: MOCKINGJAY - Part 2 3D)