Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 30 јули до 5 август

Во кино Милениум премиерно ќе биде прикажано најновото продолжение на легендарниот филм „Невозможна мисија“ со поднаслов Одметници...

Тековен репертоар на кино Милениум од 30-ти јули до 5-ти август:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (30.07. - 31.07.):

15:00 часот - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL)

17:30 часот - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)

20:00 часот - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation) - ПРЕМИЕРА

22:30 часот - ПИКСЕЛИ (Pixels)

 

САБОТА (01.08. ):

12:00 часот - ОПАКУ НАОПАКУ 3Д (Inside Out 3D)

15:00 часот - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL)

17:30 часот - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)

20:00 часот - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)

22:30 часот - ПИКСЕЛИ (Pixels)

 

НЕДЕЛА - ПОНЕДЕЛНИК (02.08. - 03.08.):

НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ

 

ВТОРНИК -СРЕДА (04.08. - 05.08.):

15:00 часот - МАГИЧНИОТ МАЈК XXL (Magic Mike XXL)

17:30 часот - EНТ-МЕН 3Д (Ant-Man 3D)

20:00 часот - НЕВОЗМОЖНА МИСИЈА: ОДМЕТНИЦИ (Mission: Impossible - Rogue Nation)

22:30 часот - ПИКСЕЛИ (Pixels)