Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 30 март до 5 април

На репертоарот на кино Милениум се два нови филма „Дух во школка и „Штрумфови: Скриеното село“...

Тековен репертоар на кино Милениум:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (30.03. - 31.03.):

13:00 - ШТРУМФОВИ: СКРИЕНОТО СЕЛО (SMURFS: THE LOST VILLAGE) - премиера

15:00 - МОЌНИТЕ РЕНЏЕРИ (POWER RANGERS)

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 - ДУХ ВО ШКОЛКА (GHOST IN THE SHELL) - премиера

22:30 - АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА (AMERICAN PASTORAL)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (01.04. - 02.04.):

11:00 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

13:00 - ШТРУМФОВИ: СКРИЕНОТО СЕЛО (SMURFS: THE LOST VILLAGE)

15:00 - МОЌНИТЕ РЕНЏЕРИ (POWER RANGERS)

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 - ДУХ ВО ШКОЛКА (GHOST IN THE SHELL)

22:30 - АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА (AMERICAN PASTORAL)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (03.04. - 05.04.):

13:00 - ШТРУМФОВИ: СКРИЕНОТО СЕЛО (SMURFS: THE LOST VILLAGE)

15:00 - МОЌНИТЕ РЕНЏЕРИ (POWER RANGERS)

17:30 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

20:00 - ДУХ ВО ШКОЛКА (GHOST IN THE SHELL)

22:30 - АМЕРИКАНСКА ПАСТОРАЛА (AMERICAN PASTORAL)