Репертоар: http://it.unibuc.ro/?map

Репертоар на кино Милениум од 4 - 10 февруари

Тековен репертоар на киното Милениум од 4-ти до 10-ти февруари.. source.

http://nuworldtitle.com/map На репертоарот на кино Милениум можете ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК-ПЕТОК (04.02. - 05.02.):

13:00 часот - СНЕЖНО ВРЕМЕ (SNOWTIME!) - премиера

15:00 часот - РАЗУЗДАНИОТ ДЕДО (DIRTY GRANDPA)

17:00 часот - ПОВРАТНИК (THE REVENANT)

20:00 часот - КРИД (CREED) - премиера

22:30 часот - ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

article source  

САБОТА - НЕДЕЛА (06.02. - 07.02.):

11:00 часот - МЕЧОКОТ ОД СЕВЕР (NORM OF THE NORTH)

13:00 часот - СНЕЖНО ВРЕМЕ (SNOWTIME!)

15:00 часот - РАЗУЗДАНИОТ ДЕДО (DIRTY GRANDPA)

17:00 часот - ПОВРАТНИК (THE REVENANT)

20:00 часот - КРИД (CREED)

22:30 часот - ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

http://royalindiannc.com/map  

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (08.02. - 10.02.):

13:00 часот - СНЕЖНО ВРЕМЕ (SNOWTIME!)

15:00 часот - РАЗУЗДАНИОТ ДЕДО (DIRTY GRANDPA)

17:00 часот - ПОВРАТНИК (THE REVENANT)

20:00 часот - КРИД (CREED)

22:30 часот - ОБЛОЖУВАЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО (THE BIG SHORT)

click at this page