Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 4 до 10 мај

Тековен репертоар на кино Милениум од 4 до 10 мај...

На репертоарот на кино Милениум се следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (04.05. - 05.05.):

13:00 - МАША И МЕДО (Маша и Медведь)

15:00 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

17:30 - АХ, ЉУБОВ МОЈА

20:00 - ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА ДЕЛ 2 (GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2) - Премиера

22:30 - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (06.05. - 07.05.):

11:00 - МАША И МЕДО (Маша и Медведь)

13:00 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

15:00 - OЗИ (OZZY)

17:30 - АХ, ЉУБОВ МОЈА

20:00 - ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА ДЕЛ 2 (GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2)

22:30 - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (08.05. - 10.05.):

13:00 - МАША И МЕДО (Маша и Медведь)

15:00 - УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ (BEAUTY AND THE BEAST)

17:30 - АХ, ЉУБОВ МОЈА

20:00 - ЧУВАРИ НА ГАЛАКСИЈАТА ДЕЛ 2 (GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2)

22:30 - БРЗИ И БЕСНИ 8 (THE FATE OF FURIOUS)