Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 4 до 11 мај

Тековен репертоар на киното Милениум од 4-ти до 11-ти мај...

На репертоарот на кино Милениум имате можост да ги погледнете следниве фимови:

СРЕДА (04.05.): 

13:00 часот - КНИГА ЗА ЏУНГЛАТА (THE JUNGLE BOOK)

15:00 часот - БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D)

18:00 часот - ЏГАН

21:00 часот - ЕКЛЕР (Македонски краткометражен филм) - Премиера

22:00 часот - ЏГАН

 

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (05.05. - 06.05.):

13:00 часот - КНИГА ЗА ЏУНГЛАТА (THE JUNGLE BOOK)

15:00 часот - БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D)

18:00 часот - ЏГАН

20:00 часот - ЕКЛЕР (краткометражен филм) / ЛАЗАР

22:30 часот - КАПЕТАН АМЕРИКА: ГРАЃАНСКА ВОЈНА 3Д (CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR 3D) - Премиера

 

САБОТА - НЕДЕЛА (07.05. - 08.05.):

11:00 часот - НОВИТЕ АВАНТУРИ НА АЛАДИН (LES NOUVELLES AVENTURES D’ALADIN)

13:00 часот - КНИГА ЗА ЏУНГЛАТА (THE JUNGLE BOOK)

15:00 часот - БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D)

18:00 часот - ЏГАН

20:00 часот - ЕКЛЕР (краткометражен филм) / ЛАЗАР

22:30 часот - КАПЕТАН АМЕРИКА: ГРАЃАНСКА ВОЈНА 3Д (CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR 3D)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (09.05. - 11.05.):

13:00 часот - КНИГА ЗА ЏУНГЛАТА (THE JUNGLE BOOK)

15:00 часот - БЕТМЕН ПРОТИВ СУПЕРМЕН: ЗОРА НА ПРАВДАТА 3Д (BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE 3D)

18:00 часот - ЏГАН

20:00 часот - ЕКЛЕР (краткометражен филм) / ЛАЗАР

22:30 часот - КАПЕТАН АМЕРИКА: ГРАЃАНСКА ВОЈНА 3Д (CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR 3D)