Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 5 до 11 јануари

Тековен репертоар на кино Милениум од 5-ти до 11-ти јануари...

Во кино Милениу имате можност да ги проследите следниве филмови:

ЧЕТВРТОК (05.01.):

13:00 часот- ОДЕДНАШ (AUF EINMAL) - Премиера

15:00 часот- БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР (BALLERINA) - Премиера

17:30 часот- ПАТНИЦИ (PASSENGERS)

20:00 часот- АСАСИНС КРИД (ASSASSIN’S CREED)

22:00 часот- ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND) - Премиера

 

ПЕТОК - САБОТА (06.01. - 07.01.):

НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ

 

НЕДЕЛА (08.01):

11:00 часот- БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР (BALLERINA)

13:00 часот- ПЕЈТЕ СО НАС (SING) / 3D /

15:00 часот- ОДЕДНАШ (AUF EINMAL)

17:30 часот- ПАТНИЦИ (PASSENGERS) / 3D /

20:00 часот- АСАСИНС КРИД (ASSASSIN’S CREED)

22:00 часот- ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND)

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (09.01. - 11.01.):

13:00 часот- ОДЕДНАШ (AUF EINMAL)

15:00 часот- БАЛЕРИНАТА И ВИКТОР (BALLERINA)

17:30 часот- ПАТНИЦИ (PASSENGERS) / 3D /

20:00 часот- АСАСИНС КРИД (ASSASSIN’S CREED)

22:00 часот - ЛА ЛА ЛЕНД (LA LA LAND)