Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 5 до 11 ноември

Во кино Милениум премиерно ќе бидат прикажани филмовите „Спектра“ и анимираниот филм „Снупи и Чарли Браун 3Д“...

Тековен репертоар на кино Милениум од 5-ти до 11- ноември:

ЧЕТВРТОК (05.11.):

13:00 часот - СНУПИ И ЧАРЛИ БРАУН 3Д (SNOOPY AND CHARLIE BROWN: THE PEANUTS MOVIE 3D) - ПРЕМИЕРА

15:00 часот - ЗБОР 19:00 - ЕХО Фестивал – ЗАТВОРАЊЕ

 

 

ПЕТОК (06.11.):

13:00 часот - СНУПИ И ЧАРЛИ БРАУН 3Д (SNOOPY AND CHARLIE BROWN: THE PEANUTS MOVIE 3D)

15:00 часот - ЦРНА МИСА (BLACK MASS)

17:30 часот - ПОСЛЕДНИОТ ЛОВЕЦ НА ВЕШТЕРКИ (THE LAST WITCH HUNTER)

20:00 часот - СПЕКТРА (SPECTRE) - ПРЕМИЕРА

23:00 часот - ЗБОР

 

САБОТА - НЕДЕЛА (07.11. - 08.11.):

11:00 часот - ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЈА 2 3Д (HOTEL TRANSYLVANIA 2 3D)

13:00 часот - СНУПИ И ЧАРЛИ БРАУН 3Д (SNOOPY AND CHARLIE BROWN: THE PEANUTS MOVIE 3D)

15:00 часот - ПАН: ПАТУВАЊЕ ВО НЕДОЈДИЈА 3Д (PAN 3D)

17:30 часот - ПОСЛЕДНИОТ ЛОВЕЦ НА ВЕШТЕРКИ (THE LAST WITCH HUNTER)

20:00 часот - СПЕКТРА (SPECTRE)

23:00 часот - ЗБОР

 

ПОНЕДЕЛНИК – СРЕДА (09.11. - 11.11.):

13:00 часот - СНУПИ И ЧАРЛИ БРАУН 3Д (SNOOPY AND CHARLIE BROWN: THE PEANUTS MOVIE 3D)

15:00 часот - ЦРНА МИСА (BLACK MASS)

17:30 часот - ПОСЛЕДНИОТ ЛОВЕЦ НА ВЕШТЕРКИ (THE LAST WITCH HUNTER)

20:00 часот - СПЕКТРА (SPECTRE)

23:00 часот - ЗБОР