Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 7 до 13 јули

Од денеска на репертоарот на кино Милениум е најновата филмска приказна за Тарзан, човекот од џунглата. По неколку години поминати во цивилизацијата, Тарзан се враќа во дивината каде што го чекаат нови авантури...

На репертоарот на кино Милениум можете да ги погледнете следниве филмови:

ЧЕТВРТОК - ПЕТОК (07.07. - 08.07.):

15:00 - ГДЏ – ГОЛЕМИОТ ДРУЖЕЉУБИВ ЏИН (THE BFG – BIG FRIENDLY GIANT)

17:30 - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

20:00 - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN) - Премиера

22:00 - ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (09.07. - 10.07.):

11:00 - ГДЏ – ГОЛЕМИОТ ДРУЖЕЉУБИВ ЏИН (THE BFG – BIG FRIENDLY GIANT)

13:00 - БАРАЈЌИ ЈА ДОРИ (FINDING DORY)

15:00 - ГДЏ – ГОЛЕМИОТ ДРУЖЕЉУБИВ ЏИН (THE BFG – BIG FRIENDLY GIANT)

17:30 - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

20:00 - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

22:00 - ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (11.07. - 13.07.):

15:00 - ГДЏ – ГОЛЕМИОТ ДРУЖЕЉУБИВ ЏИН (THE BFG – BIG FRIENDLY GIANT)

17:30 - ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА: НОВА ЗАКАНА (INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE)

20:00 - ЛЕГЕНДАТА ЗА ТАРЗАН (THE LEGEND OF TARZAN)

22:00 - ТАЈНА СЛУЖБА (CENTRAL INTELLIGENCE)