Репертоар:

Репертоар на кино Милениум од 7 до 13 мај

На репертоарот на кино Милениум е филмот „Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д“ (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D), чија премиера е закажана за сабота (09-ти мај) во 13:00 часот...

Во кино Миленум од 7-ми до 13-ти мај имте можност да ги погледнете проекциите на следните филмови:

ЧЕТВРТОК - (07.05):

13:00 часот - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

15:00 часот - МЕДЕНА НОЌ (Honey night)

17:30 часот - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

20:00 часот – ПРЕД ДОЖДОТ – („Снимај, бе, братучед, снимај!“ – 4 дена со Милчо Манчевски)

 

ПЕТОК - (08.05):

13:00 часот - ДОМА (Home)

15:00 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

17:30 часот - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

20:00 часот - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

22:30 часот - МЕДЕНА НОЌ (Honey night)

 

САБОТА - НЕДЕЛА (09.05 - 10.05):

11:00 часот - ПЕПЕЛАШКА (Cinderella)

13:00 часот - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D) - премиера

15:00 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

17:30 часот - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

20:00 часот - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

22:30 часот - МЕДЕНА НОЌ (Honey night)

 

ПОНЕДЕЛНИК - СРЕДА (11.05 - 13.05):

13:00 часот - Сунѓерот Боб: Сунѓер на суво 3Д (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water 3D)

15:00 часот - ЌЕ БИДЕМЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ (Bićemo prvaci sveta)

17:30 часот - НИЧИЕ ДЕТЕ (Ničije dete)

20:00 часот - Одмазници 2: Ерата на Ултрон (Avengers: Age of Ultron)

22:30 часот - МЕДЕНА НОЌ (Honey night)